pátek 8. srpna 2008

Olympijské kruhy

Olympiáda začne v Pekingu za pár hodin a tak ani já a můj Geomag nemůžeme zůstat pozadu a připravila jsem na těch šestnáct dní výzdobu botníku (aby návštěvy věděly, že mají rychle prchat, protože se tu prostě na olympiádu kouká(o:).
Nemám dost čtverců. Mám jich prostě málo. Bílých i modrých. Prostě děs. Ale drží to i s těmi 88.



Stříbrný líc
vypadá rubově
a modrý rub
zase lícně.



Kdyby se mi to víc líbilo s modrými tyčkami uvnitř kruhů, tak by oprava byla jednoduchá, jen by se přendalo těch pár čtverců, které na modré straně chybí. Ale protože se mi víc líbí ta stříbrná strana, tak by oprava znamenala vyměnit modrý kruh za červený a žlutý za zelený (svítící), což je už moc práce na jednu malou stavitelku.
A ještě noční pohled
  • 263 tyček
  • 114 kuliček
  • 88 čtverců (ale vešlo by se jich tam víc)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

"Stříbrný líc vypadá rubově a modrý rub zase lícně". Nádherná věta!
Máš moje sympatie, Jirka

Tychi řekl(a)...

Díky Jirko, krátké věty mezi fotky se vymýšlejí dost blbě. Původně jsou dlouhé a protože pořád tvarově vyčnívají, tak slova mizí, až z toho vznikne něco takového. Doufám, že je to aspoň trošku pochopitelná věta, když už se ti líbí(o:

Anonymní řekl(a)...

Klobouk dolů! Nádhera. Vždycky když vidím v krámě Geomag, tak si na tebe vzpomenu. Stejně asi neodolám a kousek si koupím. Jen nevím, jestli mám dost trpělivosti...

Tychi řekl(a)...

eMeM ono to není tak o trpělivosti jako o penězích. Jak píšeš "kousek" tak s tím se dá sice vyblbnout opravdu dlouho, ale trpělivost na to potřeba není(o:

Anonymní řekl(a)...

Tychi, je pravda, že to není zrovna levná záležitost (dle letmého kouknutí v hračkářství) ;)

Tychi řekl(a)...

eMeM, ještě že jsem tak hodná, že mi Ježíšek vždycky nějaké ty kostičky přinese. Ty toužíš po knížce a já po tyčkách, kuličkách a kouscích tvarovaného plastu(o: