sobota 27. prosince 2008

Podstromečkové hlášení

Ježíšek přišel, opravdu až dneska (proto sem někdo několikrát denně chodil zbytečně, asi byl víc napnutý než já(o:). Nejspíš jsem byla hodná, takže donesl, co jsem si přála. Geomag color 96, jsem tedy majitelkou dalších 30 tyček červených, 30 tyček žlutých a 36 kuliček. V dalších chrastících balíčcích jsem našla 40 čtverců čirých, 40 čirých kosočtverců a 39 čtverců červených. Fňuk, Ježíšku, přijímáš reklamace? Tudíž mám navíc 79 čtverců, 40 kosočtverců, 60 tyček a 36 kuliček.

Suma sumárum mám k dnešku k dispozici
  • 228 kuliček
  • 375 tyček
  • 138 trojúhelníků
  • 127 kosočtverců
  • 167 čtverců
  • 66 pětiúhelníků
Děkuji Ježíšku.


PS.: Jsem ráda, že Ježíšek naděloval Geomag i pod jiné stromečky. Svědčí o tom návštěvnost za posledních pár dní ... už sem nechodí lidé, co chtějí vidět dvacetistěn, teď sem správně bloudí ti, co hledají "návod na stavby z geomagu". To je teď nejčastější hledanou frází seznamu i googlu. Takže díky Ježíšku, že mi sem přivádíš nové návštěvníky.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Blahopřeji, a těším se (a určitě nejen já) na další, větší stavby!

Jirka

Tychi řekl(a)...

Byls napnutý, co dostanu víc než u svých dárků?(o:

Anonymní řekl(a)...

Byl, přiznávám. Chodil jsem na tvůj web několikrát denně, abych se dozvěděl co jsi dostala. Jenom mě vrtá hlavou, proč máš štědrý večer až v sobotu...

Tychi řekl(a)...

když koukneš o rok zpátky, tak byl třikrát, letos jsme to srazili do jednoho a sešli se holt až v sobotu. Velká část dárků přistála pod stromečkem včas a já se jimi celé tři dny kochala. Bájo to bylo. A to, co jsem v balíčkách našla bylo většinou hezčí, než jsem si podle obalu představovala.
Takže konec vrtání a těšit se můžeš, s novou dávkou čtverců mi snad dlouho nenastane situace: chybí čtverec(o: