neděle 1. ledna 2012

MMXII

Třídění 2050 dílků trvalo 36 minut a 53,4 sekundy. Až jsem byla překvapená, jak to šlo rychle. Delší dobu trvalo shromáždit bedny, nacpat je polystyrenem a nafotit sbírku beden.
Tohle všechno jsou mé obaly od chrastících dárků. Už je jich pěkný kopec. V misce jsou k vidění všechny kuličky. Sice se tam vejdou, ale na zvednutí jednou rukou už to není, tak teď odpočívají kuličky ve dvou miskách. I když už je jich tam méně..





Postavila jsem na druhý pokus tyhle římské číslovky. První pokus byl o arabskou dvojku, ale zlomila se, tak jsem to vzdala. Desítka visí, protože širší x by způsobilo, že se MMXII nevejde na botník. Tohle se tam sice vejde, má to na délku přesně 60cm, ale stejně jsem to radši postavila na botník mírně úhlopříčně.
  • 484 tyček
  • 196 kuliček
  • 108 čtverců
Do odkazů jsem přidala dva nové zdroje inspirace. Na geomagwordu jsou spíše menší stavby, takže jsou vhodné pro nové málo majetné (co se geomagu týče) majitele této překrásné stavebnice. I když jsou tam i dílka větší a hlavně ta pohyblivá brzo uvidíte tady v menším vydání ( tam jsou z dlouhých tyček).
Hodně stavebních úspěchů všem majitelům geomagu v roce MMXII.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jsi velmi bohatá žena ;-)
V roce 2012 přeje mnoho chrastících balíčků Jirka

Tychi řekl(a)...

Díky. No momentálně jich až tak mnoho nepotřebuju, nějaký jistě v tomto strašidelném roce potěší, ale mnoho jich určitě nebude(o: