neděle 11. ledna 2009

Jak to vypadá?

Takhle: Rozhodla jsem se vám ukázat, jak vypadá mých 252 kuliček, 411 tyček, 138 trojúhelníků, 127 kosočtverců, 167 čtverců a 66 pětiúhelníků v uklizeném stavu. Tyčky a kuličky skladuji v původních obalech bez papírové krabice - vlastním už 9 sad Geomagu: Pocket-set, Color 60, Panels 220, Glow 96, Color 96, Panels 84, Color 42, Metal 132 a Glow 42. Pětiúhelníky jsou ve dvou plastových krabičkách, které původně ukrývaly směs plastů, červené v jedné, zelené a modré v druhé. Čtverce, kosočtverce a trojúhelníky, které tvoří větší zbytek plastových výplní, jsou roztříděny dle barev a tvarů v krabičkách od Ferrero Rocher, ty jsou rozměrově, materiálově i tvarově ideální.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Super snímek, tomu říkám poklad. A po tomto roce (narozeniny, svátek, vánoce) už budeš určitě potřebovat štafle, aby se to všechno vešlo na fotku. Ale je Ti přáno, zasloužíš si to. Byla jsi někdy v Kreativním centru Magnethrou v Chocni? Ty bys tam mohla přednášet!

Jirka

Tychi řekl(a)...

Tohle šlo vyfotit i mně prckovi ze země, pokud něco přibyde, pak stačí vylézt na bobíka, případně to cvaknout v lepších světelných podmínkách mírně z boku a nebo bez víček, to se toho pak vejde na fotku víc(o: