sobota 31. května 2008

Hvězda září



Až teď jsem se dostala k vyfocení svítící hvězdy. Jen jsem ji asi nechala na sluníčku moc dlouho a tak zářila pro foťák až moc(o:

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
kdysi jsi se ptala na návod jak fotit svítící tyčky. Můžeš sdělit jak to děláš?
Jirka

Anonymní řekl(a)...

Čau máš pěkný fotky a hlavně stavby, já jsem na tom s dílkama o něco líp, mám asi 2 tis. tyček ale nemám tolik času a hlavně nemám foťák, takže se nemůžu podělit. Je mi líto Rafaela, byl to asi největší fanda týhle super stavebnice. Co na to říkáš, je ho škoda. Měj se Michal

Tychi řekl(a)...

Juj, Michale. Jsem teď trošku mimo. S Rafaelem se něco stalo? Jen vím, že mi neodpověděl na poslední email, ale myslím si, že to bylo spíš mojí angličtinou.. Zkusím googlit, jestli o něm najdu nějaké info.

Jinak jsem ráda, že ses stavil. Stavby bych stavěla větší, ale fakt není z čeho, dneska mi zase zbylo jen 15 tyček. I když s dvěma tisíci tyček nevím, co bych dělala, to už by mě asi nebavilo rozebírat a taky by to neunesl náš botník.

Foťák pořiď, nebo aspoň pučuj, aby ses mohl dělit. Inspirace není nikdy dost.

Tychi řekl(a)...

Aha tak koukám, že jsem jen nevšímavá. Chodím k Rafaelovi několikrát týdně a až teď jsem si všimla. Škoda ho a škoda jeho dílků, asi jen tak někdo nepostaví, to co byl schopný stavět on.

Anonymní řekl(a)...

Jo, jo umřel už v únoru. Mě to taky šokovalo, dokonce je na odkazu http://www.textodigital.com/P/GG/ napsaná kondolence od Claudia Vicentelliho. Přečti si ji, je to smutný čtení. - To rozebírání je vážně síla, trvá to skoro stejně dlouho jako něco složit. Už jsem měl od Rafaela taky postavený nějaký věci, třeba tu jeho věž, nebo šachy. Tak se měj a pokračuj ve stavění, budu Tě teď navštěvovat pravidelněji, když jsem ten tvůj blog objevil :-) :-) :-) Ahoj Michal

Tychi řekl(a)...

Michale, četla jsem a smutnila. Přece jen mi zmizel vzor. I když jeho stránky snad zůstanou na netu dál..ale k těm jeho chrámům se nikdy nedostanu, to bych fakt stavět nechtěla - a hlavně bořit(o:
Kolik práce ti dalo najít mě? Já to tu začala plnit, když mi došly nápady na stavby. S tím, že to tu někdo najde, založí si taky něco a budu moc koukat, co se staví jinde. Flickr, Wiki a Rafael už mi nějak nestačí(o:

Anonymní řekl(a)...

Nevím jak dlouho, ale popravdě touhle stavebnicí se zabývám asi 2 roky a od tý doby hledám na netu nějaký stavby. Když jsem našel Rafaela, tak jsem navštěvoval hlavně jeho stránky, párkrát jsme si i napsali. Teď co odešel, jsem nějak nehledal, až teď a Tvoje stránky jsem objevil vlastně hned, takže buďto jsem Tě hledal dva roky, nebo Tě našel na první pokus, to už si rozmysli z toho psaní sama :-) měj se Michal P.S. Flicker a Wiki neznám, to jsou taky nějací stavitelé?
P.P.S. měj se a magnetům zdar :-)

Tychi řekl(a)...

Přeberu..takže hned(o:

Wiki je http://geomag.wikia.com , jestli to dobře chápu, tak je to přestěhované fórum z "geomagsy"

A Flickr je jakási galerie, kde vždycky najdu nějakého nového stavitele
http://www.flickr.com/photos/tags/geomag/

Anonymní řekl(a)...

Díky Míša